Week 6

Teefje 1
Flierke
Teefje 2
Fleure
Teefje 3
Flo
Teefje 4
Pippa
Teefje 5
JAVA
Teefje 6
SIL
Teefje 7
FLOORTJE
Teefje 8
FEYA
Reu 1
JACK
Reu 2
TOMMY
Reu 3
FREDDY

Wij zijn alweer 6 weken oud en kunnen al prima op eigen benen staan….. Volgens ons vrouwtje valt dat nog reuze tegen en blijven we zeker niet stil staan. Het foto┬┤s maken wordt dus steeds moeilijker voor ons vrouwtje.

Afgelopen week zijn we natuurlijk allemaal weer goed gegroeid:

gewichten-van-de-pups

 

We hebben van de week ook spannende dingen meegemaakt. We zijn weer ontwormd en onze nageltjes moesten ook weer geknipt worden. Dan wacht ons vrouwtje net zolang tot dat we slapen hoor, want wij zijn niet meer van plan om stil te blijven liggen als we wakker zijn….

 

Afgelopen week zijn we ook voor een eerste controle bij de dierenarts geweest. Natuurlijk moesten ook wij eerst aanmelden.

Eerst melden!
Eerst melden!

 

Eenmaal binnen moesten we om de beurt op een hoge tafel en ging dierenarts Daan ons bekijken, betasten en een prikje geven. Op 1 na heeft er niemand gehuild.

 

Na het prikje zijn we naar Gorcum gegaan waar het vrouwtje voor ons een speelafspraak had geregeld met achterneefje Remie van 13 weken en onze oom Vico en tante Vera van 8 weken. Dat was voor ons de eerste keer dat we de grote wijde wereld in gingen en dat vonden we toch wel een beetje vreemd. We waren dan ook blij dat onze familie erbij was en dat er veel mensen ons kwamen aaien.